Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Weekend Retraite met Rhodes Selhorst en Annetje Brunner

vrijdag 11 september 17:00 - zondag 13 september 16:30

11-13 september 2020
Met Rhodes Selhorst en Annetje Brunner
Retraite Weekend: Op verhaal komen in het klooster
In deze weekendretraite staat het wezen van de mens en de natuur om ons heen centraal. Ons lichaam en brein vertellen ons steeds een verhaal. Een verhaal over heden, toekomst of verleden. Hoe verhouden we ons hiertoe, van moment tot moment? In de yoga en meditatie geven we onszelf de mogelijkheid om dit in rust en stilte te verkennen en er vertrouwd mee te raken. Met steeds het lichaam als thuisbasis, als herberg, om naar terug te keren.  
En dit weekend is het Klooster is onze herberg. De Herberg Het Klooster in Kloosterburen wordt omringd door de verstilde natuur van het groningse Hogeland. De retraiteruimte, het oude zusterhuis kijkt uit op een prachtige tuin met oeroude bomen.
We bieden een afwisselend programma met yoga en meditatie beoefening. Ook wandelen we in stilte buiten op het hoge land naar de dijk en de kwelders. Op een ontspannen, wakkere manier aanwezig zijn bij alles wat zich aandient, van moment tot moment. Met niet-oordelende milde aandacht voor jezelf en je omgeving, alle zintuigen open. Dit weekend zijn we grotendeels in stilte en off-line. Je hebt dus een weekend sociaal verlof. De meditaties en yoga sessies worden wel begeleid. Daarnaast is er ruimte ervaringen te delen in een luisterkring, of in een individueel gesprek met Rhodes of Annetje. 
Begeleiding: Annetje Brunner en Rhodes Selhorst. Annetje traint in mindfulness en compassie en begeleidt zenmeditatie (www.dewerkschuur.nl). Rhodes geeft Hatha Yoga en meditatie lessen, mindful yoga en yoga nidra training (www.yoga-groningen.nl ). Samen geven Rhodes en Annetje retraites en workshops en nascholingen voor mindfulness trainers.
Voor wie: iedereen die behoefte heeft aan een verdiepende retraite, ervaring met yoga en meditatie / mindfulness is wenselijk.
Tijden: start vrijdag 11 september 17 uur met instructie en een gezamenlijke maaltijd en eindigt op zondag 13 september om 15.30 uur.
Prijs: € 330,- op basis van volpension in 2-persoonskamers (verblijf, ontbijt, lunch, diner, koffie/thee).
Locatie: Herberg het Klooster, Damsterweg 8 Kloosterburen.
Informatie en aanmelden: 
info@dewerkschuur.nl/0645085157

Weekend Retraite met Rhodes Selhorst en Annetje Brunner

Gegevens

Begin:
vrijdag 11 september 17:00
Einde:
zondag 13 september 16:30

Organisator

Rhodes Selhorst en Annetje Brunner
Telefoon:
0645085157
E-mail:

info@dewerkschuur.nl
Website:
http://www.yoga-groningen.nl

Locatie

Herberg Het Klooster
Damsterweg 8
Kloosterburen, Groningen 9977 RH Nederland
+ Google Maps
Website:
www.herberghetklooster.nl