Laden Evenementen

« Alle Evenementen

ZIELL Opleiding (Zelf Inzicht En Levens Lessen)

vrijdag 2 september 14:00 - zondag 4 september 14:00

€4100

ZIELL Opleiding, de ZIELL staat voor twee interpretatiemogelijkheden.
Zelf Inzicht En Levens Lessen
Zelf Inzicht En liefdevol Leiderschap
Dit laat al zien dat het aansluit bij wat jij wilt bereiken en/of nodig hebt.
De opleiding vraagt om een toelatingsgesprek en afhankelijk daarvan zal je wel of niet toegelaten worden. Bij 6 aanmeldingen is de opleiding vol.
We werken met een kleine groep omdat het een individuele opleiding is, helemaal op jou gericht en de vijf medestudenten werken ondersteunend aan jouw proces. Omdat het zo op eigenheid van eenieder gericht is, is het bij zes personen vol, anders kan er onvoldoende aandacht gegeven worden.
Mijn visie van de ZIELL opleiding is;
Eenieder die zich daarvoor openstelt en dus meedoet, te laten worden die zij werkelijk ten diepste zijn.

Als je de gelegenheid krijgt om een pasgeboren baby’tje/mensje te ontmoeten en dan bedoel ik echt binnen 24 uur na geboorte, zie je dat als dit nieuwe mensje je aankijkt dit doet vanuit een bron van wijsheid.

Je kijkt naar de essentie van deze ziel, naar de waarheid van het zijn, naar de bron van deze mens, verpakt in een klein lichaam.
Er zit nog niets tussen, een directe lijn van ”boven en beneden, van ‘God’ in verbinding met deze Ziel.”
Dat aankijken is direct, zonder ook maar enig knipperen van de oogjes, is zo intens.

Na 24 uur begint deze blik langzaam te vertroebelen en wordt het dat baby’tje die we allemaal zien, zich nog van ”niets bewust”, afhankelijk van zijn/haar ouders-verzorgers en volgen we de ontwikkeling van deze nieuwe mens. Die steeds meer afdwaalt van die eerste 24 uur en zo hoort het ook. En ergens in het mensenleven ontstaat er het verlangen om terug te keren naar die wijsheid, om weer thuis te komen in die ziel om weer in waarheid met zichzelf te komen.
Als je dan op dat punt in je leven staat is dat het moment waarop de ZIELL opleiding voor jou een mogelijkheid kan zijn om dit proces met jezelf aan te gaan.
Vanuit liefde, veiligheid en respect bieden we onze dienstbaarheid, onze wijsheid en ons helde wetend en genezingskracht aan. Dit om jouw ziel, jouw doel waartoe je hier bent te ondersteunen helder te krijgen, blokkades op te heffen om ook werkelijk daar te komen waarvan je bent, je thuis weer terug te vinden en opnieuw in eigendom te nemen!

Dat is het doel van deze opleiding, er is geen vaststaand programma, geen modules, geen vooropgestelde zekerheden, omdat er door Inge en mij steeds wordt geparticipeerd op dat wat er nodig is, wat zich aandient. Er zullen wel ieder weekeind 1 op 1 sessies plaatsvinden, je krijgt een syllabus over de kracht van kwetsbaarheid. Maar al het andere wordt door de deelnemers bepaald. Het vraagt dus voortdurend om in de afstemming van het moment te zijn.

De opleiding wordt gegeven door Inge en mij. Ik zal de drager zijn en Inge de ondersteuner.

Op de website hebben huidige ”ZIELLERS” hun ervaring gedeeld onder de kop review.

De kosten zijn 4100 euro voor particulieren, via zakelijke opgave komst daar 21% bij.

data:
2 t/m 4 september 2022, 2 t/m 4 december 2022, 10 t/m 12 maart 2023, 9 t/m 11 juni, 8 t/m 10 september, 8 t/m 10 december, 8 t/m 10 maart 2024 en 7 t/m 9 juni 2024

Ben je geïnteresseerd en wil je een toelatingsgesprek kun je je aanmelden via onze website www.herberghetklooster.nl of via info@herberghetklooster.nl

ZIELL Opleiding (Zelf Inzicht En Levens Lessen)

Gegevens

Begin:
vrijdag 2 september 14:00
Einde:
zondag 4 september 14:00
Kosten:
€4100
Site:
www.herberghetklooster.nl

Organisator

Herberg het Klooster en Sherpa
Telefoon:
0648171726
E-mail:
info@herberghetklooster.nl
Site:
www.herberghetklooster.nl

Locatie

Herberg Het Klooster
Damsterweg 8
Kloosterburen, Groningen 9977 RH Nederland
+ Google Maps
Site:
www.herberghetklooster.nl