zo 18 augustus - ma 19 augustus

aanvang: 16:00 u - tot: 16:00 u

Duur: 1 dag

Sherpa/Herberg training

Unieke kans: bij volle maan midden op het wad en dan…… de zon zien opkomen!

Je verblijft in een voormalig Klooster gelegen in een prachtige omgeving 3 km van het Wad.

Het programma begint om 16.00 met aankomst, er is tijd om even te “landen” en het klooster te verkennen. Vervolgens hebben we een gezamenlijke maaltijd en om 21.00 uur een meditatie in de kapel onder begeleiding van Marlies. In de nacht zullen we het Wad opgaan onder begeleiding van een ervaren gids. Om vervolgens na zonsopkomst weer richting klooster te gaan waar een heerlijk ontbijt voor ons klaar staat.

Wil jij aanwezig zijn bij deze unieke kans, geef je dan nu op want het aantal personen dat mee kan lopen is beperkt!

Programma:
16.00 Welkom in het klooster
18.30 Twee gangen diner (vegetarisch)
21.00 Meditatie in de kapel
03.30 (ongeveer afhankelijk van het tij) Vertrek naar het Wad samen met gids David en het Wad op, waar zowel de Volle Maan aanwezig is al ook even later de zon zal opkomen. Beide is bijzonder om te voelen en te ervaren zo in alle stilte van het Wad.

3 à 4 uur later zullen we weer voet aan land zetten na een bijzondere ervaring
….. Staat er een heerlijk (warm) ontbijt klaar in het Klooster

Je kunt tot 12.00 uur gebruik maken van je kamer, maar we raden aan om nog een heerlijke dag bij te boeken. De kosten zijn dan: 75 Euro voor een 1 persoons-kamer en 110 euro voor een 2 persoons-kamer (dit is inclusief ontbijt).

De kosten voor het programma zijn:
150 euro op basis van een 1 persoons-kamer.
Kies je voor een 2 personen op een kamer zijn de kosten 112,50 euro p.p.
Dit is inclusie koffie/thee, twee gangen diner, meditatie, Wadlopen inclusief gids, lekkers voor op het Wad, ontbijt en 20 uur verblijf op de kamer.

p.s. Nodig: goede hoge schoenen, kleding in laagjes, korte broek, regen/wind jack, vuilniszak met droge kleren en droge schoenenen, klein stevig plastic zakje voor mobiel e.d.