Onze missie: Een kans om te veranderen

We leven in roerige tijden. Milieu, mondialisering, zingevingsproblematiek; grote uitdagingen die vragen om verdieping, creativiteit en vooral om samenwerking. We zullen ons moeten aanpassen, veranderen. Dat is een gegeven maar ook een kans. Een kans om los te komen van ons knellende materialisme en individualistische isolement. We mogen ons gaan verbinden met diepere lagen in onszelf, met anderen en de wereld om ons heen. Zo kunnen we meer vreugde ervaren, meer levenslust en bijdragen aan een liefdevoller wereld. Voor onszelf en voor anderen. ‘Verbeter de wereld en begin bij jezelf’ is nog steeds bijzonder waar. Onze missie is mensen te faciliteren dit waar te maken.

Onze herberg: pleisterplaats voor de ziel

In onze herberg willen wij een plek bieden waar deze verbinding plaats kan vinden. Een pauze in tijd en ruimte waarin de ziel tot rust kan komen, het hart liefdevol wordt gevoed en de geest inspiratie vindt. Naast onze sherpa-activiteiten, gericht op training en bewustwording, willen wij in onze herberg daarom ook onderdak bieden aan iedereen die behoefte heeft zich op een dieper niveau met zichzelf, elkaar of zijn omgeving te verbinden. Om tot rust te komen of te herstellen bijvoorbeeld. Om even helemaal niéts te hoeven of juist íets te doen. Onze herberg is er voor jou!

Accommodatie en faciliteiten ook beschikbaar voor derden

Onze accommodatie en faciliteiten willen wij bovendien graag delen met anderen. Opleiders, trainers, organisaties of bedrijven kunnen gebruik maken van onze prachtige locatie en/of intekenen op (Sherpa)-activiteiten. In overleg is heel veel mogelijk. Neem contact op als je meer wilt weten.

Sociaal en milieuvriendelijk

Ons doel is mensen gelukkiger te maken en de wereld mooier en leuker. Wij zijn dan ook een organisatie zonder winstoogmerk. Onze tarieven zijn geïndiceerd naar draagkracht en wij ondersteunen diverse projecten in binnen- en buitenland die onze hulp kunnen gebruiken.

Ook de dieren vergeten wij niet: in onze keuken wordt (heerlijk!) vegetarisch gekookt en daarbij maken wij zoveel mogelijk gebruik van biologische producten uit de directe omgeving. In onze bedrijfsvoering houden wij uiteraard rekening met onze omgeving en het milieu.

boeddhisme herberg het klooster retraite